okładka zastępcza

Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego

Czapski, Janusz, Flaczyk, Ewa Maria Redakcja., Górecka, Danuta Redakcja., Korczak, Józef Redakcja., Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)

Rok wydania: cop. 2011.

Przemysł przetwórczo-spożywczy, Rośliny jadalne, Żywność, Surowce roślinne, Towaroznawstwo, Żywność towaroznawstwo., Podręcznik

Autor
Czapski, Janusz
Flaczyk, Ewa Maria Redakcja.
Górecka, Danuta Redakcja.
Korczak, Józef Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego
ISBN
978-83-7160-644-1 83-7160-644-1
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
cop. 2011.
Numer wydania
Wyd. 2. poszerz. i uzup.
Objętość
398 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(07)
633
664.017
Hasła przedmiotowe
Przemysł przetwórczo-spożywczy
Rośliny jadalne
Żywność
Surowce roślinne
Towaroznawstwo
Żywność towaroznawstwo.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na s. red. błędny ISBN.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788371606441
080
%a (07)
080
%a 633
080
%a 664.017
245
%a Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego /
250
%a Wyd. 2. poszerz. i uzup.
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c cop. 2011.
300
%a 398 s. : %b il. ; %c 24 cm.
500
%a Na s. red. błędny ISBN.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Przemysł przetwórczo-spożywczy
650
%a Rośliny jadalne
650
%a Żywność
650
%a Surowce roślinne
650
%a Towaroznawstwo
650
%a Żywność %x towaroznawstwo.
655
%a Podręcznik
700
%a Czapski, Janusz
700
%a Flaczyk, Ewa Maria %e Redakcja.
700
%a Górecka, Danuta %e Redakcja.
700
%a Korczak, Józef %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
920
%a 978-83-7160-644-1 %z 83-7160-644-1