Flaczyk, Ewa Maria Redakcja.
Górecka, Danuta Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego
ISBN
978-83-7160-644-1 83-7160-644-1
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Numer wydania
Wyd. 2. poszerz. i uzup.
Hasła przedmiotowe
Przemysł przetwórczo-spożywczy
Informacje dodatkowe
Na s. red. błędny ISBN.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
245
%a Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego /
250
%a Wyd. 2. poszerz. i uzup.
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2011.
300
%a 398 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
500
%a Na s. red. błędny ISBN.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Przemysł przetwórczo-spożywczy
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo.
700
%a Flaczyk, Ewa Maria
%e Redakcja.
700
%a Górecka, Danuta
%e Redakcja.
700
%a Korczak, Józef
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
920
%a 978-83-7160-644-1
%z 83-7160-644-1